Projecten

Een vraagstuk of puzzel kan soms heel ingewikkeld lijken, onoplosbaar wellicht. Een frisse nieuwe blik, van een buitenstaander op deze uitdagingen, helpt! Samen kunnen we het probleem oplossen.

Door jarenlange ervaring in de gezondheids- en welzijnszorg is mijn kennis en kunde als projectleider veelzijdig en deskundig. Energie, passie, gedrevenheid en enthousiasme maken dat vele projecten tot mooie resultaten gekomen zijn.

Ik ben een enthousiaste werker met een breed gezichtsveld en kan zodoende snel in spelen op de actuele vraagstellingen. In mijn werk zie ik mijzelf graag als bruggenbouwer, creatief, pro-actief en met een helikopterview. Verder ben ik goed op de hoogte van de huidige ontwikkelingen binnen de gezondheids- en welzijnszorg en de wet- en regelgeving. Tevens heb ik een ruime kennis van de sociale kaart van Noord-Holland en een groot netwerk binnen de sector opgebouwd. Ik ben iemand die zakelijk, stimulerend, motiverend en overtuigend is.

Aarzel niet om contact op te nemen voor een vrijblijvend oriënterend gesprek over de mogelijkheden waarmee ik u van dienst kan zijn. Klik hier